Gong Healing Workshop

Måske har du været betaget af gongens skønhed og kraft – ydmyg nærmest i dens nærvær, ikke tidligere troet at DU skulle spille på den. Men det kan du komme til nu ♥

Jeg byder dig inden for til 2 dages workshop med gongernes healende kraft. Workshoppen er både for dig, der har lidt eller ingen erfaring med gongerne, og for dig der allerede er øvet gongspiller. Vi mødes alle om gongens healende kraft.

Lørdag, 1. dag får begyndere en grundig intro til gongen, så alle både begyndere og øvede (som først kommer 2. dag) er klar til at arbejde healende med gongen 2 og 2 og i grupper om søndagen. Det er en praktisk dag, hvor vi hele dagen igennem vil arbejde med deling og lytte/nærvær, indføling og healingsøvelser med gongerne, hvor vi via gongerne healer hinanden.

Det er første gang jeg tilbyder denne workshop og derfor får du den lige nu last minute til fantastisk sommerpris.

Pris

Prisen er 750 kr. pr dag og er du allerede øvet på gongen, kan du nøjes med at komme søndag. Begyndere kommer både lørdag og søndag og bruger 1. dag på at lære gongen at kende og hvordan krop, gong, intention og teknik mødes.

Børn er velkomne til halv pris. Se uddybning sidst i teksten.

Dette er en workshop og ikke et kursus med diplom.

Facilitator og underviser

Jeg Helle Dayal Kaur Nissen, underviser og holder rummet og lægger gonger til. Du behøver ikke selv medbringe udstyr, men har du en gong, som gerne vil med og lege, så tag den med!

Kommer du langvejs fra, er du velkommen til at overnatte helt gratis i YogaHuset. Medbring blot selv din opredning og giv besked ved tilmelding.

Tilmelding sker til mig på sms: 31502002. Skriv at du tilmelder dig gonghealing og om du kommer begge dag eller kun 2. dag.

Jeg har arbejdet med gongerne i 6 år, og er uddannet esoterisk healer, klagmassør og gong terapeut og er startet på genopdagelsen af den shamanistiske vej. Jeg er kundalini yogalærer og ejer af Yogarollinger børneyoga og YogaHuset Esbjerg, og tilbyder i mit studie mellem 3-4 faste ugentlige gonghealings sessioner foruden mine yogahold. Gongen er det kraftigste healingsredskab jeg har mødt på min vej, og jeg er meget passioneret omkring at lære fra mig på gongen og faciliterer fællesskaber, hvor vi kan mødes i nærvær og omsorg for hinanden og hjælpe hinanden.

Healingsrummet

Det rum vi skal mødes i her på denne workshop bliver et kærligt altfavnende søster og brederskab, hvor vi er her for hinanden. Stiller op for hinanden og ser og lytter til hinanden og lader os blive favnet og næret af hinanden. Det er virkeliggørelsen af en vision, jeg har bygget på længe og som står mit hjerte meget nært. Rummet bliver uformelt og hjerteligt og vi vil også arbejde gennem grounding. Alle uanset erfaring eller mangel på samme er velkomne. Også børn som selv føler sig kaldet og som vurderer at de kan være i dette rum sammen med de voksne to hele dage. Er I i tvivl, så skriv eller ring til mig, så kan vi tale om det.

Tid og sted:

YogaHuset Esbjerg
Kongensgade 58A 1. sal
6700 Esbjerg

Intro til gongen:
Lørdag den 27. juli kl. 10-17

Gongbad:
Lørdag kl. 19-20.30 hvor man kan spille eller modtage (inkl i pris)

Healing med gongens kraft:
Søndag den 28. juli kl. 10-18

Der er max. plads til 14 deltagere på denne workshop og den bliver gennemført med min. 4 deltagere.