Yin Yoga – udstrækning og fordybelse

Tid: Tirsdage kl. 8.15-9.40

Periode: 5. november – 17. december i alt 7 gange
(Hvis du vil blive til gongbad kl. 10, kan du blive og få en kop te i mellemtiden, eller gå en tur byen og få luft. deltag i gongbadet kl. 10 for kun 40 kr ekstra pr. gang ved deltagelse på dette hold.)
Underviser: Helle Nissen
Niveau: Alle er velkomne uanset erfaring med yoga. Godt hold til dig der vil have udstrækning af kroppen og find ro i tanker og krop.

Holdbeskrivelse
På dette hold, vil roen og fordybelsen være i fokus. Vi tager afsæt i yin yogaen, der med sine dybe og langvarige stræk får dig ned i tempo og hjælper kroppen til at blive mere smidig. Vi bruger puder, klodser og pøller til at støtte op om kroppen i stillingerne, så du kan være i de forskellige stillinger uanset smidighed. Kan du f.eks. ikke få hovedet til gulvet, så hæver vi gulvet med blokke og pøller, og du kan alligevel hvile panden og nappe af i stillingen.

Harmoniserende klanglyde
Din underviser på holdet Helle vil ind imellem benytte klangskåle og gongs til at lave afspændende lyd til stillingerne, som har en meget harmoniserende og afspændende effekt.

Underviser
Helle er uddannet i yin yoga ved kinesiske Jo Phee efter Paul Grilley metoden. Der kan også indgå enkelt dynamiske øvelser, som især løsner op for rygsøjlen, nakke og skuldre. Lyden i yoga er Helles store passion og hun har studeret lydhealing og klangterapi gennem mange år både på egen hånd i og hos dygtige anderkendte lærermestre rundt om i verden. Helles undervisning er kendetegnet ved hendes hjertevarme og inderlighed.

Sted
YogaHuset Esbjerg
Kongensgade 58A 1.
6700 Esbjerg

Pris
Pris for hele forløbet på 7 gange er 600 kr eller 2 rater af 300 kr/md.

Vi kører i YogaHuset Esbjerg også med klippekort. Du kan se alle priser her. Tilmelding via drop inn med klippekort til Helle på sms 31502002.