Trommebygning for børn og voksne

Denne novemberlørdag vil det være muligt både for børn og voksne, at bygge trommer.

YogaHuset Esbjerg
Kongensgade 58A 1. sal
6700 Esbjerg

♥ Trommebygning for børn – i følge med en voksen – vil vi åbne rum for fra klokken 10-13.

♥ Fra klokken 13-18 er der trommebygning for voksne.

Hvis I er både barn og voksen, der vil bygge trommer må I endelig skrive til os. Kommer du med et barn og også gerne selv vil bygge tromme, gør vi det bare mere flydende.

♥ Pris
Prisen for børn er 950 kr. (inklusive alle materialer).
Prisen for voksne er 1250 kr. (inklusive alle materialer).
Prisen hvis I er både barn og voksen, der bygger trommer, er 1900 kr. (inklusive materialer).

♥ Gennem årtusinder og spredt ud over alle kontinenter har trommen været brugt til ceremonier og healing. Trommen er vores hjerteslag – vores allesammens og Moder Jords. Når trommen bruges heler og ærer vi vores relationer.

Ved at skabe din egen tromme indgår du i dyb forbindelse, ikke blot med dig selv men med alt omkring dig. Det er en personlig rejse, som samtidig er det en gentagelse af bevægelser, der er blevet udført af mennesket uendeligt mange gange.

Vi sværger til bøffelskind og genbrugstræ når vi skal bygge trommer og afholde trommebygningskurser. Dette gør vi, da bøffelskindet er tykt og kan holde til vind og vejr. Et tyndt skind vil meget hurtigt miste sin lyd, hvorimod et tykt kan holde lyden selv i regnvejr. Genbrugstræ bruger vi af åbenlyse grunde – der er ingen grund til at fælde flere træer.

Funktionaliteten er således af højeste betydning for os, og at det derudover er smukke trommer, der bliver bygget, er vi ikke i tvivl om. Der er stor mulighed for at variere trommens udtryk ved valg af snor, farvning og brug af olier.

Lige så vigtig som trommen er trommestikken. For de ældre er mødet mellem trommeskindet og trommestikken skabelsen af liv. Trommestikken laves af træ, skind og uld – kombineret på den måde, der giver mening for dig.

♥ Tilmelding på sms til Helle på 31502002 og betaling af 500 kr i depositum. Resten af betalingen medbringes kontant på dagen.

♥ Om workshopafholderen Sebas Kiej
Sebas Kiej er spirituel leder af soldansen og visionssøgninger i Americas. Han tager del i rådet af ældre, der mødes og forbinder Nord- og Sydamerika. Sebas´ spirituelle vej går tilbage til hans forfædres traditionelle levemåde. I en ung alder fik han overleveret instruktioner af de ældre til de ceremonier, han i dag rejser rundt i verden og deler med os.