YogaHuset Esbjerg handelsebetingelser
Handelsbetinglser til web-shop
Generelle oplysninger YogaHuset Esbjerg er ejet af YogaRollinger og alle betalinger går til:

YogaRollinger

Enkeltmandsvirksomhed

CVRnr 34983933

L. V. Jensens alle 16 6705 Esbjerg Ø

helle@yogarollinger.dk

31502002

2013

 

Priser Hos Yogahuset-Esbjerg.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbholder vi os ret til at ændre i prisene uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling YogaRollinger modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering YogaHuset-Esbjerg.dk tilstræber at afsende ordre modtaget inden kl. 12.00 samme dag. Ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.

Tilmelder og betaler du til yogaundervisning, får du ikke noget fysisk produkt tilsendt, men møder blot op til undervisning på det i produktbeskrivelsen anførte tidspunkt.

Hvis underviseren skulle blive syg, eller på anden vis forhindret i at gennemføre undervisningen, vil der blive opslået en ny dato for underisningen.

 

 

Reklamationsret på fysiske produkter Ved fysiske produkter gives der 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhænig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkeret håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

YogaRollinger vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til :

YogaRollinger

L. V. Jensens alle 16

6705 Esbjerg Ø

Der modtages ikke forsendelser pr. Efterkrav.

 

Refusion Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr mail eller anden elektronisk form, da det ikke følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldes af refusionen.

 

Fortrydelsesret Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag,

–       Hvor du modtager ordren.

–       Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i een ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omange

–       Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, nr det drejer sig om aftale af levering af vare der består af flere partier/dele

–       Den føste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om reglmæssig levering af varer over en bestemt periode

Returneringsomkostninger skal du selv erholde.

Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om,   at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives pr mail på helle@yogarollinger.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten Flg. varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: Undervisning, der er allerede er afviklet ved fortrydelsen eller som skal afvikles mindre end 7 dage fra fortrydelsen.

–       Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

–       Forseglede varer, som af sundhedsbestkyttelses- eller hygiejne-mæssige årsager ikke er egnet til at blvie returneret og hvor forseglingen er brudt efer leveringen

–       Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering

–       Varer hvor plomberingen er brudt

–       Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjeneste-ydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelseretten ophører, når tejenesteydelsen er fuldt udført.

–       Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, vis udførelsen er påbegyndt med forbrugerrens forudgående udtrykke-lige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret

–       Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnememntsaftaler for sådanne publikationer

–       Aftaler indgået på offentlig auktion

–       Varer der forringes eller forældes hurtigt

 

Returnering Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnereing er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentlig ind.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

 

Varens stand ved returnering Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betrages den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagel-sestidspunktet – af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennmføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbgeholde beløbsrefumderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Personoplysninger Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i et event. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger er frivilligt.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Nyhedsbreve

I forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve registrerer vi dit navn, din e-mail. Samtidig registrerer vi, hvilke nyhedsbreve du abonnerer på (Servicemail, pressemeddelelser mv.)

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.