Familieyoga fra 4 år (lige uger)

Pris 500.00 kr. pr. person eller 5 rater af 100 kr pr. person.

  • Tid: Tirsdage i lige uger kl. 16.30-17.20
  • Periode: 4. februar – 9. juni 2020  I alt 10 gange. Kun i lige uger. Ikke uge 7.
  • Underviser: Chanette Hundebøl

Bemærk: Prisen er pr. person og IKKE pr. familie. I er velkomne både 2, 3 og 4 personer. Vælg antal ved køb. 

Tilmelding

Du tilmelder dig og betaler online. Bemærk at prisen er pr. person. Angiv ved bestilling hvor mange I kommer.

 

Holdbeskrivelse

Familieyoga hos YogaHuset Esbjerg er for børn og deres voksne. Både mor, far og bedsteforældre m.fl. er meget velkomne på holdet. Barnet skal på dette hold være min 4 år gammel men også større børn er meget velkomne. Undervisningen vil være sjov børneyoga med masser af eventyr, fantasi og kreative input. Her er virkelig mulighed for at opleve nærvær og kvalitetstid sammen på børnenes præmisser. Vi laver programmerne så de mindste kan være med.

Vi skal lave klassiske yogastillinger til spændende fantasirejser, sjove parstillinger og dejlig massage, aktive meditationer og meget mere.

Underviser
Chanette Hundebøll er uddannet pædagog og YogaRollinger børneyogalærer og har mange års erfaring i at arbejde med både børn og børneyoga. Hendes blide væsen, skaber et trygt og venligt rum for alle.

Fordele
Børneyoga stimulerer børns sanseintegration og psykomotoriske udvikling. Stimuleringen af de grundlæggende sanser, vestibuler sansen og muskel-led sansen, spiller en vigtig rolle for barnets neurologiske og motoriske udvikling og indlæringsevne m.m. I en verden hvor teknologi fylder meget i både børn og voksnes liv, er det særligt vigtigt at arbejde med kroppen og sansestimulationen, for at balance nervesystemet.

Der til kommer at familieyoga virkeligt er en gave til din og barnets relation. I får mulighed for at være sammen på en helt anden måde end I måske ellers er i det daglige. En måde hvor fysisk kontakt og nærvær er i fokus. Hvor der er tid til at lukke hverdagen ude og bare være i nuet på en både sjov og dybsindig måde.

Holdet kører kun hver anden uge (lige uger).

Sted:
YogaHuset Esbjerg
Kongensgade 58A 1. sal
6700 Esbjerg