Gongbad i YogaHuset Esbjerg

Vi tilbyder i YogaHuset Esbjerg ugentligt klangterapi og gong uden binding. Du kan se alle faste tider i ugeplanen her.

Du kan også fortsat komme som drop in på alle vores 45 minutters klangterapi og gonghold. Det koster 80 kr. pr. gang og betales med Mobilepay ved ankomst i YogaHuset Esbjerg. Endnu billigere bliver det, hvis du køber et klippekort til 5 eller 10 gange. Se priser her.

Anne Christensen om gongbad

“Man ligger ned på madrasser med tæpper og puder og hvad der ellers skal til for at ligge behageligt. Så bliver man guidet ind i afslapning, som ved starten på en meditation, hvorefter gongbadet starter. Lydens vibrationer skaber højere vibrationer i cellerne som giver healing og en behagelig følelse i kroppen… det føles for mig som hvis jeg bliver nusset over hele kroppen, det giver kuldegysninger og er så dejligt og afslappende. På samme tid kan man opleve at man nærmest sendes afsted på en mental rejse. Her kan gamle traumer forløses og man kan opleve erkendelser og fornyet indsigt i livet. Deri ligger netop healingen – det er virkeligt en skøn og meget dejlig proces”

Om gongbad 

I gongbadet ligger du i den dybe afslapning og bliver badet i lydvibrationer fra gongen. Der er intet vand involveret. Vi har i Yogahuset Esbjerg 6 store og flere mindre gonger, klangskåle og krystalsyngeskåle, som vi spiller på, og er blandt de førende inden for frekvensbehandling med klang og gong i Danmark.

Gongen hjælper dig til at komme i dyb afslapning og give slip på dine spændinger. Lydvibrationerne fra gongen giver en form for indre massage af alle dine celler og går ind og frigør spændinger og genopretter din naturlige balance på celleplan.

Mentalt sætter lyden fra gongerne sindet i en tilstand, hvor du slipper det kontrollerede og fastlåste, det rigide, stive overbevisninger og giver sindet lov til at flyde dynamisk og rulle med elementerne og naturkræfterne fri af blokeringer og fastlåsninger. Det giver en dyb mental afspænding. Lyden minder ubevidst os om, at vi er foranderlige og at balance ikke handler om at låse sig fast på en positiv og rolig tilstand, men at balance i sandhed er kunsten at kunne navigere i sol og mørke, i varme og kulde, i sommer, efterår, vinter og forår, at vi er nymånen, den tiltagende måne, fuldmånen, den aftagende måne, at vi er solen og den milde brise, men også stormen, natten og den våde regnvejrsdag. Balance er kunsten at tillade alle følelser at være en del af vores virkelighed og bevare kærligheden og tålmodighede med os selv gennem hvad end der sker. Lige som naturens elementer, så ruller lyden fra gongerne fra én tilstand til den næste. Lyden er modsat den rytmiske musik, meget mere yin og sætter dig i en tilstand af ren væren. Og det er netop den healende effekt af gongen, du får lov bare at være og OPLEVE væren i lyd og vibration, hvor du samtidig støttes i opløftningen af din egen indre frekvens. Alt vibration, og vi lider når vores vibration falder og bliver lav, og trives når vi er i de højere frekvenser. Der er mange ting som trækker os ned i vibration, især den mad vi spiser, som ofte har en lav vibration fordi det ikke længere er frisk og levende mad. Men også vores omgivelser, vores tanker og overbevisninger spiller en rolle for vores egen indre vibration. Det er en daglig opgave, bevidst at nære omsorg for sig selv ved at slippe det tunge og indtage det lette. Det er i yogaens verden prana og apana. Gongen hjælper dig dels med udrensningen og det at slippe de ting, du ikke længere har brug for, men også med at optage livsenergien, pranaen, og med at distribuere energien ud til cellerne og få livsenergien til at flyde frit i energikroppen.

Et gongbad er for de fleste en storslået og meget healende oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.

Alle er velkomne på dette hold uanset alder og fysik.

 

Blodprøver før og efter gongbad

 

Tilmelding:

Du er velkommen til blot at dukke op til gongbad, og betale når du kommer. Ellers send gerne en sms til Helle på 31502002, og skriv hvilken dag du kommer og betal samtidig 80 kr. med mobilepay til 50209.

Til 90 min gongevents er tilmelding altid nødvendig, da der plejer at blive fuldt booket og der er begrænset plads.

Mere gong

Vi bruger også gongen i afslapningen på vores yogahold:

  • MediYoga
  • Kundalini Yoga

Oplev gongen og vores øvrige instrumenter

For at få det bedste ud af lyden i denne video, skal du bruge et par gode høretelefoner. Lyden kan ellers knitre og skratte. Men på med hørebøfferne, og læg dig godt til rette, luk øjnene, slap af og prøv hvad gongens toner gør ved dig og din krop. Videoen er optaget i YogaHuset Esbjerg og Helle Dayal spiller.

90 min gong lydhealing event

Udvalgte datoer kl. 18.30-20 holder vi en 90 min langt gong og lydhealing event. Hver event koster 150 kr pr. person og afholdes i YogaHuset Esbjerg.

Følgende datoer i efteråret: 

Vi starter vi med 5-10 minutters let bevægelse, hvor ALLE kan være med, for lige at løsne op for rygsøjlen, og forberede kroppen på at ligge ned i dyb afslapning til resten af healingskoncerten.

Du behøver ikke medbringe udstyr, men er meget velkommen til at tage et ekstra blødt underlag med den dag f.eks. en foldemadras eller topmadras eller lign. samt dyne og pude.