Leg og lær: meditation, healing og klangterapi for voksne og børn

Lær at brug din intuition, energi, lyd og vibration til at heale dig selv og andre. For ALLE med eller uden børn fra 11 år.

   

Det her hold har mit hjerte kaldt på megte længe. Og i sommeren 2019 afholdte jeg en workshop for 5 skønne familier for at prøve konceptet af. Det var en stor succes, og derfor glæder det mig så meget at kunne invitere alle med lyst til at lege med healing via stemme, gongs og syngeskåle inden for på dette hold.

Som børn udvikler vi os via leg. Det er her vi lærer os selv at kende og får adgang til kroppen og dens mange talenter. Og vi lærer hele livet. Derfor burde vi faktisk også lege hele livet. Huske at være som børn, der går på opdagelse i livet, kroppens og tingens muligheder.

På dette hold skal vi heale os selv og hinanden. Og vi skal lege med vores evner. Være nysgerrige og sansende i vores udforskning af energiernes krafter og potentiale.

Alle lærer gradvist at håndtere en gong og spille på gongen mens vi holder et kærligt healende fokus. Børn healer voksne og voksne healer børn. Vi giver og modtager i kærlighed uanset alder. For her er vi alle som børn, og med barnets uskyldighed går vi på opdagelse i energiens og lydens univers.

Om mig

Mit navn er Helle Dayal Kaur Nissen og jeg underviser og guider på holdet. Jeg er healer, lydterapeut og yogalærer og har de sidste 6 år arbejdet intensivt med at udbrede børneyogaen i danske skoler og institutioner, og uddannet mere end 1200 børneyogalærere i Danmark. Jeg er et menneske med store visioner for vores fælles udvikling, og jeg brænder for at vise helt almindelige mennesker hvor meget kroppen, sindet og ånedrættet m.m. kan, og at magi og mirakler er tilgængelige for alle på den mest jordnære og naturlige måde, man kan forestille sig.

alle er velkomne på dette hold. Med og uden børn. Det er ganske simpelthen for ALLE. Men der er begrænset plads på holdet og tilmelding er efter først til mølle. Der max 16 pladser og du er velkommen med eller uden børn.

Vi kommer bla til at lege med:

  • sansning af energi og vibration
  • at holde et kærligt bevidst fokus
  • udveksling af energi
  • lytte til og sanse hinanden
  • vibrationen fra forskellige instrumenter som gongs, syngeskåle og forskellige klokker og vindspil m.m.
  • energi i hænderne
  • at give og modtage healing
  • at illustrere det usynlige
  • at udvikle vores intuition og klarfølelse
  • drømme- og lydrejser

Det er vigtigt at alle der tilmelder sig dette hold selv har valgt det med hjertet. Dvs tilmelder du et barn sammen med dig selv, så skal barnet virkeligt ønske dette. Det skal ikke være dig den voksne, som mener at barnet har brug for dette for at ændre på barnets adfærd. Alle der selv ønsker at lege med disse ting og mærker et kald i hjertet er meget velkomne, men for at børn får mest ud af undervisningen skla de være min 8 år gamle, da det ellers kan være svært at forstå og holde fokus. Måske bliver vi et hold kun med voksne, måske med få eller flere børn. jeg ved det ikke, men børn er meget dygtige og naturlige healere og kan lære de voksne meget og er hjerteligt velkomne. 

Jeg ønsker at skabe et hold, som kommer til at være meget trygge ved hinanden og kende hinanden godt. Og jeg har mange ting jeg gerne vil lege med jer. Derfor dedikerer du dig til en hel sæson fra efterår 2019 til forår 2020, når du tilmelder dig. Betalingen kan deles op over flere rater, men er bindende for hele perioden efter tilmelding.

Periode

Undervisningen ligger altid på tirsdage i ulige uger kl. 16.30-18.30. Efter vores undervisning holder jeg langt gongbad kl. 19.15-20.45, som man også kan deltage i og tilkøbe, hvis man kommer langvejs fra.

Vi mødes første gang tirsdag den 24. september og slutter 16. juni 2020. I alt 16 gange.

Der er ingen undervisning  i uge 43, 1, 7, 15 pga ferie.

Undervisningen foregår:

YogaHuset Esbjerg
Kongensgade 58A 1.
6700 Esbjerg

Der er fri parkering ved døren. Vi har alt udstyr til dig.

Din inverstering og udbytte

Når vi når frem til juni 2020 vil du have leget dig i kontakt med dine egne healende evner, og du vil vide hvordan du bruger lyd og vibration til at heale dig selv og andre. Du vil være vokset på områder som du ikke troede muligt og dit liv vil for evigt være beriget med en ny dybde og skønhed. Magi og mirkaler vil for evigt være en del af din verden. Du vil have tilbragt et år i udvikling sammen med en kærlig og støttende gruppe. I fællesskab. Da dette hold ikke bare er undervisning, men også træning af dine evner, får du ved afslutning også et fint kursusbevis på din deltagelse. Du vil fremadrettet kunne arbejde videre med healig og lydhealing på egen hånd, hvis du ønsker det.

Du betaler 200 kr pr gang for at deltage på holdet. Det betales som en månedlig rate af 400 kr fra september til og med maj 2020. Den samlede pris bliver da 3600 kr. Vælger du at betale hele beløbet på én gang, giver jeg dig 15% rabat og du sparer 540 kr og betaler samlet 3060 kr.

TILBUD: MEDBRING 1. BARN GRATIS. Børn udover 1. barn er halv pris! (Medbringer du et barn, så send en sms med navn og alder på barnet til 31502002)

Ved ratebetaling trækkes første rate automatisk 2. september og herefter i starten af hver måned på dit kort. Betalingen er bindende for hele perioden.

Rabat på 90 minutters gongbad 

Hvis du ønsker at deltage i de lange gongbade efter vores undervisning, giver jeg dig halv pris på disse dvs din pris er 75kr. (skal bookes i forvejen, og gælder så længe der er plads på holdet).

Flere billeder fra min undervisning i 2019