Udlejning af salen

Du har mulighed for at leje vores yogalokale til dine egne yoga workshops, danse arrangementer, kurser og uddannelser. Salen er ca. 90 kvm og der er plads og udstyr til max 26 yogaelever. Vi har lydanlæg med bluetooth forbindelse, yogamåtter, tæpper, klodser, remme, øjenpuder, lammeskind og bolsters m.m. Forhør dig nærmere ved særligt behov for udstyr. Bemærk at der ikke er fuldt udstyr til 26, men udelukkende tæpper og måtter. Resten er der til ca. 20.

Priserne for at leje salen med udstyr (instrumenter undtaget) er eks. moms:

90 min. undervisning + 20 min før og efter: 350 kr.
Torsdag fra 16.30 og resten af aftenen: 600 kr.
Hel weekend fredag fra kl. 15 til søndag kl. 18: 2500 kr.
1 hel dag lørdag eller søndag (til kl. 18 søndag): 1000 kr.

Der lejes ikke ud til fester og udelukkende til arrangementer som falder i tråd med vores værdier.

Rabat på faste hold

Er du interesseret i at booke dig ind med et fast hold eller længere forløb, så kontakt Helle om evt rabat.

Vigtig vedrørende instrumenter

Instrumenterne lejes ikke ud og må ikke benyttes under lejemålet, da forkert brug kan beskadige dem. Overtrædelse af dette vil medføre erstatningskrav.

Rengøring

Alt udstyr sættes på plads efter brug. Gulvet skal fejes/støvsuges og køkkenet ryddes op og opvask sættes i opvaskemaskinen. Toilettet aftørres. Ønsker du ikke at bruge tid på at rengøre efter dig (udstyr skal altid sættes på plads) kan du betale 150 kr + moms i rengøringstillæg og lade os om det.

Forsikring

Når du lejer vores sal er det din egen forsikring, som skal dække skader på udstyr og indbo m.m. Du er som lejer ikke dækket hos os. Typisk vil det dog være dine elevers egen forsikring som dækker skader de forvolder.

Booking og spørgsmål

Kontakt Helle på mobil 31502002 eller mail: helle@yogahuset-esbjerg.dk for at høre nærmere om ledighed og klubevent arrangementer.